Geert Van Herck (Leleux AB): "De overname van de logistieke portefeuille van Wereldhave in Nederland kadert in het voornemen om tegen eind 2013 het netto courant resultaat per aandeel met 20% te doen stijgen.

De koers van WDP is al een tijdje aan een mooie remonte bezig. De expansieplannen en de gunstige conjunctuur lijken beleggers te overtuigen in dit aandeel te stappen.

Van Herck: "Een volgende koersontwikkeling die we in de gaten houden, is de uitbraak boven de weerstandszone van 40 - 41 euro. Want deze uitbraak kan de koers verder katapulteren naar de volgende weerstandszone op 46 euro. Kopen met stop loss op 34 euro."

Geert Van Herck (Leleux AB): "De overname van de logistieke portefeuille van Wereldhave in Nederland kadert in het voornemen om tegen eind 2013 het netto courant resultaat per aandeel met 20% te doen stijgen. De koers van WDP is al een tijdje aan een mooie remonte bezig. De expansieplannen en de gunstige conjunctuur lijken beleggers te overtuigen in dit aandeel te stappen. Van Herck: "Een volgende koersontwikkeling die we in de gaten houden, is de uitbraak boven de weerstandszone van 40 - 41 euro. Want deze uitbraak kan de koers verder katapulteren naar de volgende weerstandszone op 46 euro. Kopen met stop loss op 34 euro."