Geert Van Herck (Leleux AB): "Dat de koers in 2010 onder druk stond, is naar onze mening te wijten aan de gestegen nikkelprijs. Dit metaal wordt door de groep in veel batterijen verwerkt. Vermits we van oordeel zijn dat de grondstoffenhausse op zijn laatste benen loopt, is een correctie van de nikkelpijs dan ook een mogelijke katalysator voor een koersherstel."

De koers lijkt te gaan uitbreken door de belangrijke weerstandszone op 29 euro (actuele koers: 29,25 euro). Van Herck: "Een koopopportuniteit ! De hoge RSI (85) zou er wel toe kunnen leiden dat een forse koersversnelling moeilijk is. Niettemin is elke koersterugval een instapmoment. Zolang we boven de stop loss van 24 euro blijven, zien we de koers verder stijgen naar de volgende weerstandszone op 35 - 36 euro."

Geert Van Herck (Leleux AB): "Dat de koers in 2010 onder druk stond, is naar onze mening te wijten aan de gestegen nikkelprijs. Dit metaal wordt door de groep in veel batterijen verwerkt. Vermits we van oordeel zijn dat de grondstoffenhausse op zijn laatste benen loopt, is een correctie van de nikkelpijs dan ook een mogelijke katalysator voor een koersherstel." De koers lijkt te gaan uitbreken door de belangrijke weerstandszone op 29 euro (actuele koers: 29,25 euro). Van Herck: "Een koopopportuniteit ! De hoge RSI (85) zou er wel toe kunnen leiden dat een forse koersversnelling moeilijk is. Niettemin is elke koersterugval een instapmoment. Zolang we boven de stop loss van 24 euro blijven, zien we de koers verder stijgen naar de volgende weerstandszone op 35 - 36 euro."