Geert Van Herck (Leleux AB): "Het is veiliger dan kernenergie en milieuvriendelijker dan aardolie. En voor wat de VSA betreft zijn er recentelijk grote reserves aan "shale gas" (gas in rotslagen) gevonden waardoor ze over enorme reserves relatief milieuvriendelijke energiebronnen beschikken."

De koers zou aldus verder moeten kunnen herstellen, zeker in vergelijking met andere spelers in deze sector die hun koers al fors zagen toenemen. Van Herck: "Een herstelbeweging moet het aandeel zeker naar de vorige top van 57,20 dollar (oktober 2009) kunnen terugbrengen en zelfs tot boven 60 dollar. Wie dus een alternatief in dollar in de aardgassector zoekt, kan bij Ultra Petroleum terecht. We zetten onze stop loss op de laatste bodem van 37 dollar."

Geert Van Herck (Leleux AB): "Het is veiliger dan kernenergie en milieuvriendelijker dan aardolie. En voor wat de VSA betreft zijn er recentelijk grote reserves aan "shale gas" (gas in rotslagen) gevonden waardoor ze over enorme reserves relatief milieuvriendelijke energiebronnen beschikken." De koers zou aldus verder moeten kunnen herstellen, zeker in vergelijking met andere spelers in deze sector die hun koers al fors zagen toenemen. Van Herck: "Een herstelbeweging moet het aandeel zeker naar de vorige top van 57,20 dollar (oktober 2009) kunnen terugbrengen en zelfs tot boven 60 dollar. Wie dus een alternatief in dollar in de aardgassector zoekt, kan bij Ultra Petroleum terecht. We zetten onze stop loss op de laatste bodem van 37 dollar."