Geert Van Herck (Leleux Associated Brokers): "Eind 2009 verkocht de groep in hartje Brussel het Forum project aan de Belgische overheid. Dit gebouw van 43.000 m² wordt momenteel verder afgewerkt en zal gebruikt worden door de Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers."

Daarnaast haalde de groep het nieuws met het plan om samen met Breevast 180 miljoen euro te investeren in de ontwikkeling van het project Belair, op de site van het vroegere Rijksadministratief Centrum (RAC) naast de gerenoveerde Financietoren in Brussel. Het complex zal worden gebouwd volgens een gedurfde ontwerp van SAQ (Studio Arne Quinze).

Van Herck: "Het project houdt de ontwikkeling van 162.000 m² vastgoed in. Voor de huurcontracten kijkt de groep naar de Belgische en Europese overheid. Want deze huurders zijn stabieler dan grote ondernemingen die bij een economische crisis snel snoeien in huur- en andere kantoorinvesteringen. Wellicht is dit één van de redenen waarom de koers na de forse stijging in het eerste kwartaal van 2010 zo dicht bij haar topkoersen blijft. De daling sinds april is naar onze mening slechts een tijdelijk fenomeen en de recente koersuitbraak boven 30,50 euro is een positief signaal. Daarom is elke koersterugval een instapmoment. We verwachten de komende maanden een verdere stijging naar 33,20 euro en hoger. Stop loss is 28,20 euro."

Geert Van Herck (Leleux Associated Brokers): "Eind 2009 verkocht de groep in hartje Brussel het Forum project aan de Belgische overheid. Dit gebouw van 43.000 m² wordt momenteel verder afgewerkt en zal gebruikt worden door de Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers." Daarnaast haalde de groep het nieuws met het plan om samen met Breevast 180 miljoen euro te investeren in de ontwikkeling van het project Belair, op de site van het vroegere Rijksadministratief Centrum (RAC) naast de gerenoveerde Financietoren in Brussel. Het complex zal worden gebouwd volgens een gedurfde ontwerp van SAQ (Studio Arne Quinze). Van Herck: "Het project houdt de ontwikkeling van 162.000 m² vastgoed in. Voor de huurcontracten kijkt de groep naar de Belgische en Europese overheid. Want deze huurders zijn stabieler dan grote ondernemingen die bij een economische crisis snel snoeien in huur- en andere kantoorinvesteringen. Wellicht is dit één van de redenen waarom de koers na de forse stijging in het eerste kwartaal van 2010 zo dicht bij haar topkoersen blijft. De daling sinds april is naar onze mening slechts een tijdelijk fenomeen en de recente koersuitbraak boven 30,50 euro is een positief signaal. Daarom is elke koersterugval een instapmoment. We verwachten de komende maanden een verdere stijging naar 33,20 euro en hoger. Stop loss is 28,20 euro."