Geert Van Herck (Leleux AB): "De verdere ontwikkeling van haar reeds sterke aanwezigheid in landen als China en Brazilië staat centraal in haar strategie en is ook de voornaamste drijfveer voor een belegging in deze bank. Wederom een indirecte investering in het potentieel van deze regio's."

De koers maakt zich op om door de horizontale weerstand van 7,20 pond te gaan breken. Van Herck: "We springen mee op deze koersuitbraak en verwachten daarna dat de koers naar de 8 pond kan stijgen. Het patroon sinds de top van eind 2009 is duidelijk correctief (veel overlappende bewegingen, eerder zijwaarts dan dalend koersverloop) wat doet vermoeden dat de trend van het HSBC-aandeel nog steeds stijgend is. Stop loss is 6,40 pond."

Geert Van Herck (Leleux AB): "De verdere ontwikkeling van haar reeds sterke aanwezigheid in landen als China en Brazilië staat centraal in haar strategie en is ook de voornaamste drijfveer voor een belegging in deze bank. Wederom een indirecte investering in het potentieel van deze regio's." De koers maakt zich op om door de horizontale weerstand van 7,20 pond te gaan breken. Van Herck: "We springen mee op deze koersuitbraak en verwachten daarna dat de koers naar de 8 pond kan stijgen. Het patroon sinds de top van eind 2009 is duidelijk correctief (veel overlappende bewegingen, eerder zijwaarts dan dalend koersverloop) wat doet vermoeden dat de trend van het HSBC-aandeel nog steeds stijgend is. Stop loss is 6,40 pond."