Geert Van Herck (Leleux AB): "Dat is beter dan de 32 dollarcent waar analisten volgens Bloomberg op rekenden. De resultaten van GE worden als richtinggevend gezien voor de wereldeconomie, omdat het concern in zoveel domeinen actief is: van gloeilampen over geavanceerde medische toestellen en vliegtuigmotoren tot locomotieven."

De financieel-economische crisis van 2008-2009 deelde dan ook een forse tik aan het aandeel GE uit. Van Herck: "Met het economisch herstel kwam er ook een koersherstel. En momenteel breekt het aandeel boven de 20 dollar uit. Wie gelooft dat de expansie van de wereldeconomie zich in 2011 gaat verderzetten, koopt General Electric aan de huidige koersen. Stop loss is 16 dollar, eerste koersdoel 26 dollar."

Geert Van Herck (Leleux AB): "Dat is beter dan de 32 dollarcent waar analisten volgens Bloomberg op rekenden. De resultaten van GE worden als richtinggevend gezien voor de wereldeconomie, omdat het concern in zoveel domeinen actief is: van gloeilampen over geavanceerde medische toestellen en vliegtuigmotoren tot locomotieven." De financieel-economische crisis van 2008-2009 deelde dan ook een forse tik aan het aandeel GE uit. Van Herck: "Met het economisch herstel kwam er ook een koersherstel. En momenteel breekt het aandeel boven de 20 dollar uit. Wie gelooft dat de expansie van de wereldeconomie zich in 2011 gaat verderzetten, koopt General Electric aan de huidige koersen. Stop loss is 16 dollar, eerste koersdoel 26 dollar."