Geert Van Herck (Leleux AB): "We vermoeden dat de koers hier neerwaarts zal uitbreken: steun zal de koers op 2,50 en 2,70 euro vinden. Hier leggen we onze aankooplimieten in de markt. Want we vermoeden dat de koers in de laatste fase van de daling sinds maart 2010 zit."

Opmerkelijk detail: in De Tijd werd Agfa-Gevaert opgenomen in de lijst van 10 te mijden Belgische aandelen. Geert Van Herck (Leleux AB): "Een illustratie van het negatieve sentiment rond de groep. Vanuit contrarian standpunt niettemin een belangrijk signaal: als iedereen in dezelfde negatieve richting denkt, is een bodem vaak nabij ! Stop loss is 2,49 euro."

Geert Van Herck (Leleux AB): "We vermoeden dat de koers hier neerwaarts zal uitbreken: steun zal de koers op 2,50 en 2,70 euro vinden. Hier leggen we onze aankooplimieten in de markt. Want we vermoeden dat de koers in de laatste fase van de daling sinds maart 2010 zit." Opmerkelijk detail: in De Tijd werd Agfa-Gevaert opgenomen in de lijst van 10 te mijden Belgische aandelen. Geert Van Herck (Leleux AB): "Een illustratie van het negatieve sentiment rond de groep. Vanuit contrarian standpunt niettemin een belangrijk signaal: als iedereen in dezelfde negatieve richting denkt, is een bodem vaak nabij ! Stop loss is 2,49 euro."