Geert Van Herck (Leleux AB): "Wat we onthouden voor de komende maanden is dat PinguinLutosa vanaf februari 2011 de stijgende grondstofprijzen wel kon doorrekenen. Het grootste deel van de margedruk moet dus achter de rug zijn. En met de nieuwe overname kan de groep zijn REBITDA-marge opkrikken."

Scana Noliko heeft een marge van ongeveer 13% terwijl die van PinguinLutosa in 2010 op 5,4% stond (2009 : 8,1%). Van Herck: "Na een initële koersduik na het bekendraken van de overname ging de koers de afgelopen dagen fors hoger. Wij rekenen op een verdere koersstijging die het aandeel naar de koerszone van 11 - 11,40 moet brengen. Stop loss is 9 euro."

Geert Van Herck (Leleux AB): "Wat we onthouden voor de komende maanden is dat PinguinLutosa vanaf februari 2011 de stijgende grondstofprijzen wel kon doorrekenen. Het grootste deel van de margedruk moet dus achter de rug zijn. En met de nieuwe overname kan de groep zijn REBITDA-marge opkrikken." Scana Noliko heeft een marge van ongeveer 13% terwijl die van PinguinLutosa in 2010 op 5,4% stond (2009 : 8,1%). Van Herck: "Na een initële koersduik na het bekendraken van de overname ging de koers de afgelopen dagen fors hoger. Wij rekenen op een verdere koersstijging die het aandeel naar de koerszone van 11 - 11,40 moet brengen. Stop loss is 9 euro."