Geert Van Herck ((Leleux Associated Brokers): "Het bedrijf stelt een dividend voor van 0,36 € per aandeel, 20 procent meer dan een jaar eerder. De nettowinst steeg met 32 % tot 19,6 miljoen €. Voor 2010 herhaalt Arseus de prognose van 5 à 10% omzetgroei, waarvan 3 à 6% op organische basis. Arseus blijft op overnames jagen. Het bedrijf heeft daarvoor 75 miljoen euro ter beschikking."

Beleggers anticiperen nu op een verdere groei van het bedrijf en focussen zich op de datum van 16 april 2010. Dan zal het bedrijf d.m.v. een trading update meer info verschaffen hoe de activiteiten in het eerste kwartaal van dit jaar evolueerden. Van Herck: "Het is best mogelijk dat de koers al een voorschot op goed nieuws gaat nemen in de komende dagen. Op de grafiek is mooi te zien dat het aandeel tegen de kritieke weerstandszone van 9,25 € - 9,40 € botst. Naar onze mening is het slechts een kwestie van tijd voor de koers boven deze weerstandszone uitstijgt. We stappen bij een opwaartse doorbraak door 9,25 € dan ook in ! Het aandeel heeft een stijgingspotentieel tot net boven de 10,25 €, de prijs waartegen het aandeel in oktober 2007 naar de markt kwam. Onze stop loss zetten we op 8,40 €."

Geert Van Herck ((Leleux Associated Brokers): "Het bedrijf stelt een dividend voor van 0,36 € per aandeel, 20 procent meer dan een jaar eerder. De nettowinst steeg met 32 % tot 19,6 miljoen €. Voor 2010 herhaalt Arseus de prognose van 5 à 10% omzetgroei, waarvan 3 à 6% op organische basis. Arseus blijft op overnames jagen. Het bedrijf heeft daarvoor 75 miljoen euro ter beschikking." Beleggers anticiperen nu op een verdere groei van het bedrijf en focussen zich op de datum van 16 april 2010. Dan zal het bedrijf d.m.v. een trading update meer info verschaffen hoe de activiteiten in het eerste kwartaal van dit jaar evolueerden. Van Herck: "Het is best mogelijk dat de koers al een voorschot op goed nieuws gaat nemen in de komende dagen. Op de grafiek is mooi te zien dat het aandeel tegen de kritieke weerstandszone van 9,25 € - 9,40 € botst. Naar onze mening is het slechts een kwestie van tijd voor de koers boven deze weerstandszone uitstijgt. We stappen bij een opwaartse doorbraak door 9,25 € dan ook in ! Het aandeel heeft een stijgingspotentieel tot net boven de 10,25 €, de prijs waartegen het aandeel in oktober 2007 naar de markt kwam. Onze stop loss zetten we op 8,40 €."