Geert Van Herck (Leleux AB): "De 5 aandelen hebben gunstige schuldpositie : lage net debt/equity en de bedrijfskasstroom (EBITDA) volstaat ruimschoots om de jaarlijkse intresten te betalen (4 van de 5 bedrijven hebben ratio hoger dan 3). Enkel de schuldpositie van Deere is een aandachtspunt !"

Maar toch waarschuwt Van Herck: "De 5 aandelen noteren boven hun intrinsieke waarde ! Vooral de Amerikaanse waarden zijn duur. Maar : koerscorrecties zijn instapopportuniteiten ! Ons advies luidt dan ook : kopen op koerszwakte."

Geert Van Herck (Leleux AB): "De 5 aandelen hebben gunstige schuldpositie : lage net debt/equity en de bedrijfskasstroom (EBITDA) volstaat ruimschoots om de jaarlijkse intresten te betalen (4 van de 5 bedrijven hebben ratio hoger dan 3). Enkel de schuldpositie van Deere is een aandachtspunt !" Maar toch waarschuwt Van Herck: "De 5 aandelen noteren boven hun intrinsieke waarde ! Vooral de Amerikaanse waarden zijn duur. Maar : koerscorrecties zijn instapopportuniteiten ! Ons advies luidt dan ook : kopen op koerszwakte."