Het land moet volgens Lagarde nu eindelijk maar eens bewijzen dat het ook tot daden in staat is.

Tot dusver heeft Griekenland zich steeds akkoord verklaard met de voorwaarden opgelegd in de steunplannen, maar gebeurde er in de praktijk weinig of niets. De Française stelt dat de Grieken nu snel werk moeten maken van de implentatie van de hervormingsplannen

Nieuwe regering lijkt goede voornemens te koesteren

De nieuwe regering krijgt van Lagarde alvast het voordeel van de twijfel, ze lijkt in ieder geval goede voornemens te koesteren. Het gaat echter niet langer op om uitsluitend lippendienst te bewijzen, de Grieken moeten nu concrete resultaten tonen alvorens ze meer steun ontvangen.

Financieminister Yannis Stournaras gaf onlangs in een interview met CNBC aan dat zijn land meer tijd nodig heeft om de hervormingen en de besparingen door te voeren. Volgens Lagarde is het echter nog wat te vroeg om daar al over te onderhandelen.

Het land moet volgens Lagarde nu eindelijk maar eens bewijzen dat het ook tot daden in staat is. Tot dusver heeft Griekenland zich steeds akkoord verklaard met de voorwaarden opgelegd in de steunplannen, maar gebeurde er in de praktijk weinig of niets. De Française stelt dat de Grieken nu snel werk moeten maken van de implentatie van de hervormingsplannenNieuwe regering lijkt goede voornemens te koesteren De nieuwe regering krijgt van Lagarde alvast het voordeel van de twijfel, ze lijkt in ieder geval goede voornemens te koesteren. Het gaat echter niet langer op om uitsluitend lippendienst te bewijzen, de Grieken moeten nu concrete resultaten tonen alvorens ze meer steun ontvangen. Financieminister Yannis Stournaras gaf onlangs in een interview met CNBC aan dat zijn land meer tijd nodig heeft om de hervormingen en de besparingen door te voeren. Volgens Lagarde is het echter nog wat te vroeg om daar al over te onderhandelen.