De gezamenlijke omzet daalde met 12,7% in vergelijking tot het eerste kwartaal van vorig jaar als gevolg van een lagere marktvraag die zich vertaalde in een organische daling met 15,0%, hetgeen enigszins gecompenseerd werd door gunstige wisselkoerseffecten van 2,3%.

ING merkte op dat de trading update van Bekaert geen verrassingen bevatte. Op de huidige koersniveaus is het aandeel correct gewaardeerd, zodat een neutraal advies op zijn plaats lijkt.

Ook voor KBC Securities lagen de resultaten van Bekaert in lijn van de verwachtingen. Hoewel de visibiliteit beperkt blijft, wordt het advies 'accumulate' gehandhaafd.

De gezamenlijke omzet daalde met 12,7% in vergelijking tot het eerste kwartaal van vorig jaar als gevolg van een lagere marktvraag die zich vertaalde in een organische daling met 15,0%, hetgeen enigszins gecompenseerd werd door gunstige wisselkoerseffecten van 2,3%.ING merkte op dat de trading update van Bekaert geen verrassingen bevatte. Op de huidige koersniveaus is het aandeel correct gewaardeerd, zodat een neutraal advies op zijn plaats lijkt. Ook voor KBC Securities lagen de resultaten van Bekaert in lijn van de verwachtingen. Hoewel de visibiliteit beperkt blijft, wordt het advies 'accumulate' gehandhaafd.