Meer nog, een rondvraag door de Amerikaanse Vereniging van Individuele Beleggers onder haar leden toont dat deze na de stijging van de beurzen hun cash-percentage hebben opgetrokken naar een recordniveau.

Dit lijkt te beantwoorden aan het plaatje dat de echt grote stijgingen van de aandelenmarkten zich voltrekken onder heel wat scepticisme en ongeloof.

Ondertussen zijn de bedrijfsleiders wat minder optimistisch gestemd na de stijging van de aandelenmarkten maar kunnen ze zeker nog niet als pessimistisch bestempeld worden.

Een stijging doorheen de komende maanden lijkt volgens P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.

Meer nog, een rondvraag door de Amerikaanse Vereniging van Individuele Beleggers onder haar leden toont dat deze na de stijging van de beurzen hun cash-percentage hebben opgetrokken naar een recordniveau. Dit lijkt te beantwoorden aan het plaatje dat de echt grote stijgingen van de aandelenmarkten zich voltrekken onder heel wat scepticisme en ongeloof.Ondertussen zijn de bedrijfsleiders wat minder optimistisch gestemd na de stijging van de aandelenmarkten maar kunnen ze zeker nog niet als pessimistisch bestempeld worden.Een stijging doorheen de komende maanden lijkt volgens P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.