Als gevolg hiervan wordt het dividend verlaagd van 0,65 EUR naar 0,20 EUR. Gezien er in augustus een interimdividend van 0,20 EUR werd uitgekeerd, wordt het slotdividend geschrapt.

Als gevolg van meningsverschillen over de toekomstige strategie moest topman Ad Veenhof opstappen. Interim-CEO Koffrie geeft geen concrete vooruitzichten voor 2009.

Een verkoop van de Amerikaanse distributieactiviteiten blijft mogelijk, maar de verkoopprijs zal waarschijnlijk laag liggen. Een turnaround is op korte termijn niet te verwachten, zodat SG Private Banking een verkoopadvies geeft.

Als gevolg hiervan wordt het dividend verlaagd van 0,65 EUR naar 0,20 EUR. Gezien er in augustus een interimdividend van 0,20 EUR werd uitgekeerd, wordt het slotdividend geschrapt. Als gevolg van meningsverschillen over de toekomstige strategie moest topman Ad Veenhof opstappen. Interim-CEO Koffrie geeft geen concrete vooruitzichten voor 2009. Een verkoop van de Amerikaanse distributieactiviteiten blijft mogelijk, maar de verkoopprijs zal waarschijnlijk laag liggen. Een turnaround is op korte termijn niet te verwachten, zodat SG Private Banking een verkoopadvies geeft.