Sindsdien ging de koers lager, maar dit lijkt Van Herck meer een neerwaartse correctie dan een structurele trendommekeer te zijn.

De positieve divergentie tussen de koers en de RSIindicator is alvast vanuit technisch oogpunt een interessant signaal. Een positieve divergentie wijst op een afname van de kracht achter de daling.

De koers is intussen opgeveerd en we rekenen op een stijging tot 38,23 - 38,50 euro (de horizontale weerstand van de toppen van februari en mei 2013).

Sinds de start van het jaar zit de koers in een kortetermijn dalend trendkanaal.

Ook hier ziet Geert Van Herck een opvering van de koers vanaf de onderkant van het trendkanaal.

Indien het positieve momentum aanhoudt, ziet hij alvast een verdere stijging tot de bovenkant van het kanaal en een mogelijke opwaartse uitbraak richting de weerstandszone boven 38 euro. Kopen op koerszwakte, zo luidt het advies.

Sindsdien ging de koers lager, maar dit lijkt Van Herck meer een neerwaartse correctie dan een structurele trendommekeer te zijn. De positieve divergentie tussen de koers en de RSIindicator is alvast vanuit technisch oogpunt een interessant signaal. Een positieve divergentie wijst op een afname van de kracht achter de daling. De koers is intussen opgeveerd en we rekenen op een stijging tot 38,23 - 38,50 euro (de horizontale weerstand van de toppen van februari en mei 2013). Sinds de start van het jaar zit de koers in een kortetermijn dalend trendkanaal. Ook hier ziet Geert Van Herck een opvering van de koers vanaf de onderkant van het trendkanaal. Indien het positieve momentum aanhoudt, ziet hij alvast een verdere stijging tot de bovenkant van het kanaal en een mogelijke opwaartse uitbraak richting de weerstandszone boven 38 euro. Kopen op koerszwakte, zo luidt het advies.