Minister van financiën George Papaconstantinou ontkende daarmee een bericht dat was verschenen in de Griekse krant Eleftherotypia.

Die meldde dat de Duitse minister van financiën Wolfgang Schaeuble in Athene over een uitbreiding van het reddingsprogramma van 110 miljoen euro zou komen onderhandelen.

Ook Wolfgang Schaeuble zelf ontkende de geruchten. George Papaconstantinou bevestigde nogmaals dat Griekenland zich aan de afgesproken tijdstabel zal houden en dat er geen bijkomende problemen zijn opgedoken.

Eleftherotypia schreef ook nog dat er wordt gepraat over een verlenging van de steunmogelijkheden na 2013, maar ook dat werd door de Grieken met klem ontkend. Van een opleving van de 'Griekse tragedie' is voorlopig geen sprake.

Minister van financiën George Papaconstantinou ontkende daarmee een bericht dat was verschenen in de Griekse krant Eleftherotypia. Die meldde dat de Duitse minister van financiën Wolfgang Schaeuble in Athene over een uitbreiding van het reddingsprogramma van 110 miljoen euro zou komen onderhandelen. Ook Wolfgang Schaeuble zelf ontkende de geruchten. George Papaconstantinou bevestigde nogmaals dat Griekenland zich aan de afgesproken tijdstabel zal houden en dat er geen bijkomende problemen zijn opgedoken. Eleftherotypia schreef ook nog dat er wordt gepraat over een verlenging van de steunmogelijkheden na 2013, maar ook dat werd door de Grieken met klem ontkend. Van een opleving van de 'Griekse tragedie' is voorlopig geen sprake.