Euro houdt stand boven 1,30 euro

Op de valutamarkten heeft de koers van de euro weer een paar stapjes vooruitgezet, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3051 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,056%, of evenveel als het slotniveau van vrijdag.

Goud weer wat duurder, olieprijs trappelt ter plaatse

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 euro Op de valutamarkten heeft de koers van de euro weer een paar stapjes vooruitgezet, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3051 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,056%, of evenveel als het slotniveau van vrijdag. Goud weer wat duurder, olieprijs trappelt ter plaatse Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.