In Europa overheerst de vrees voor een terugval in de economische groei in de opkomende landen, vooral in China. De Europese aandelenbeurzen vertoonden een verschillende ontwikkeling met per saldo stijgingen in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en dalingen in Duitsland en Nederland.

In de Verenigde Staten overheerste een positief gevoel, ondanks nog steeds verstoorde cijfers door het strenge winterweer van december en januari. In de Verenigde Staten daalde de Dow Jones ten opzichte van afgelopen vrijdag met 0,1%, terwijl de bredere S&P-500 met hetzelfde percentage steeg.

De technologiebeurs Nasdaq steeg zelfs met 0,6%, als uitvloeisel van positieve ontwikkelingen in de ICT-sectoren.

In Europa overheerst de vrees voor een terugval in de economische groei in de opkomende landen, vooral in China. De Europese aandelenbeurzen vertoonden een verschillende ontwikkeling met per saldo stijgingen in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en dalingen in Duitsland en Nederland. In de Verenigde Staten overheerste een positief gevoel, ondanks nog steeds verstoorde cijfers door het strenge winterweer van december en januari. In de Verenigde Staten daalde de Dow Jones ten opzichte van afgelopen vrijdag met 0,1%, terwijl de bredere S&P-500 met hetzelfde percentage steeg. De technologiebeurs Nasdaq steeg zelfs met 0,6%, als uitvloeisel van positieve ontwikkelingen in de ICT-sectoren.