Het is volgens de analisten van de Britse fondsbeheerder verder uitkijken naar FED-voorzitter Ban Bernanke's commentaar vrijdag over de balans van de FED. De dag voordien worden de cijfers over de consumentenbestedingen bekendgemaakt.

In Europa worden er deze week een aantal rentebeslissingen genomen, maar Henderson verwacht geen veranderingen ten opzichte van de huidige niveaus.

Zowel de Europese Centrale Bank als de Bank of England vergaderen donderdag. Nog in de VS worden vrijdag de cijfers over de Amerikaanse handelsbalans bekendgemaakt.

Het is volgens de analisten van de Britse fondsbeheerder verder uitkijken naar FED-voorzitter Ban Bernanke's commentaar vrijdag over de balans van de FED. De dag voordien worden de cijfers over de consumentenbestedingen bekendgemaakt. In Europa worden er deze week een aantal rentebeslissingen genomen, maar Henderson verwacht geen veranderingen ten opzichte van de huidige niveaus. Zowel de Europese Centrale Bank als de Bank of England vergaderen donderdag. Nog in de VS worden vrijdag de cijfers over de Amerikaanse handelsbalans bekendgemaakt.