Op Wall Street wordt vandaag vanwege Independence Day niet gehandeld, vanuit die hoek moeten dus geen impulsen worden verwacht. Mogelijk zijn de financiële markten in de Verenigde Staten weer open, hoewel de verhandelde volumes mager zullen blijven.

Uiteraard is er morgen de publicatie van de belangrijke werkloosheidscijfers voor de maand juni. Algemeen wordt verwacht dat buiten de landbouwsector 160.000 banen zullen zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad zou zijn afgenomen van 7,60 naar 7,50%.

Op Wall Street wordt vandaag vanwege Independence Day niet gehandeld, vanuit die hoek moeten dus geen impulsen worden verwacht. Mogelijk zijn de financiële markten in de Verenigde Staten weer open, hoewel de verhandelde volumes mager zullen blijven. Uiteraard is er morgen de publicatie van de belangrijke werkloosheidscijfers voor de maand juni. Algemeen wordt verwacht dat buiten de landbouwsector 160.000 banen zullen zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad zou zijn afgenomen van 7,60 naar 7,50%.