Zolang de koers onder 257,53 bivakkeert, blijft het beeld neutraal met een licht positieve ondertoon.

De consolidatiefase boven de belangrijke steunzone 217/220 houdt aan. Deze fase vindt plaats binnen een krachtige downtrend, waardoor het negatieve sentiment gehandhaafd blijft.

De positieve divergentie in de RSI-indicator en het behalen van de zone 217/220 kunnen volgens ABN Amro zorgen voor een pullback, maar vooralsnog komt die niet van de grond.

Mocht de pullback toch van start gaan, dan biedt de AEX ruimte voor een koersstijging richting 291 en hoger. Kortom: consolidatie binnen de downtrend, aldus ABN Amro.

Zolang de koers onder 257,53 bivakkeert, blijft het beeld neutraal met een licht positieve ondertoon.De consolidatiefase boven de belangrijke steunzone 217/220 houdt aan. Deze fase vindt plaats binnen een krachtige downtrend, waardoor het negatieve sentiment gehandhaafd blijft. De positieve divergentie in de RSI-indicator en het behalen van de zone 217/220 kunnen volgens ABN Amro zorgen voor een pullback, maar vooralsnog komt die niet van de grond. Mocht de pullback toch van start gaan, dan biedt de AEX ruimte voor een koersstijging richting 291 en hoger. Kortom: consolidatie binnen de downtrend, aldus ABN Amro.