Air-France KLM maakte bekend dat de trafiek in maart met 9,40% is gedaald. Anderzijds werd de capaciteit met 2,90% gereduceerd. De beladingsgraad bedroeg nog 75,50%.

De Brusselse beurs opende in lijn met de meeste collega's hoger, met een winst van zowat een half procent voor de BEL 20. Voorlopig slaagt de index er in om stand te houden boven 1800.

In de telecomsector is het sentiment verdeeld, met winst voor Mobistar en Belgacom en verlies voor Telenet. In de financiële sector ligt KBC goed op koers.

Air-France KLM maakte bekend dat de trafiek in maart met 9,40% is gedaald. Anderzijds werd de capaciteit met 2,90% gereduceerd. De beladingsgraad bedroeg nog 75,50%. De Brusselse beurs opende in lijn met de meeste collega's hoger, met een winst van zowat een half procent voor de BEL 20. Voorlopig slaagt de index er in om stand te houden boven 1800.In de telecomsector is het sentiment verdeeld, met winst voor Mobistar en Belgacom en verlies voor Telenet. In de financiële sector ligt KBC goed op koers.