De Europese beurzen kunnen tot dusver redelijk goed standhouden, zowel gisteren als vandaag houdt het aantal stijgers het aantal dalers binnen de Stoxx Europe 600 elkaar min of meer in evenwicht. Vorige week bereikte deze index het hoogste niveau sinds juni 2008.

Daniel Morris, market strategist bij JPMorgan Chase & Co., is van mening dat er niet noodzakelijk een grote correctie hoeft plaats te vinden op de Europese beurzen.

De macro-economische indicatoren vallen weliswaar tegen, maar de meeste economen verwachten beterschap in de tweede helft van het jaar.

De Europese beurzen kunnen tot dusver redelijk goed standhouden, zowel gisteren als vandaag houdt het aantal stijgers het aantal dalers binnen de Stoxx Europe 600 elkaar min of meer in evenwicht. Vorige week bereikte deze index het hoogste niveau sinds juni 2008. Daniel Morris, market strategist bij JPMorgan Chase & Co., is van mening dat er niet noodzakelijk een grote correctie hoeft plaats te vinden op de Europese beurzen. De macro-economische indicatoren vallen weliswaar tegen, maar de meeste economen verwachten beterschap in de tweede helft van het jaar.