Randall Kroszner, professor aan de University of Chicago's Booth School of Business en voormalig FED-gouverneur, schat de kans op bijkomende maatregelen alleszins klein in.

Mogelijk komt quantitative easing 2 er op een later tijdstip, maar de kans is klein dat dit op relatief korte termijn gaat gebeuren. Volgens Kroszner hoopt de FED dat de VS-economie in de komende maanden gaat aantrekken zonder bijkomende maatregelen.

Paul McCulley, portfolio manager en partner bij Pacific Investment Management Co (PIMCO) is het daar mee eens. Hij verwacht dat het slechts een kwestie van tijd gaat worden alvorens quantitative easing 2 er daadwerkelijk komt.

Randall Kroszner, professor aan de University of Chicago's Booth School of Business en voormalig FED-gouverneur, schat de kans op bijkomende maatregelen alleszins klein in. Mogelijk komt quantitative easing 2 er op een later tijdstip, maar de kans is klein dat dit op relatief korte termijn gaat gebeuren. Volgens Kroszner hoopt de FED dat de VS-economie in de komende maanden gaat aantrekken zonder bijkomende maatregelen. Paul McCulley, portfolio manager en partner bij Pacific Investment Management Co (PIMCO) is het daar mee eens. Hij verwacht dat het slechts een kwestie van tijd gaat worden alvorens quantitative easing 2 er daadwerkelijk komt.