Guy Paquot controleert Fingaren c.v.a. die Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. controleert. Samen bezitten ze voortaan 47,60% van de stemrechten van Compagnie du Bois Sauvage. Deze kennisgeving werd ook naar de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) gestuurd.

Neutraal advies blijft behouden

De analisten van Bank Degroof merken op dat er voorlopig geen nieuwe investeringsdossiers zijn ingediend bij Bois Sauvage en alle cash werd aan de aandeelhouders uitgekeerd in 2011 en 2012. De controlestructuur wordt als gevolg van bovenstaand bericht niet geweld.

Het overschrijden van de 45% drempel betekent dat de speculatie over een mogelijke take-out in de toekomst zou kunnen toenemen. De analisten van Bank Degroof zien echter geen redenen om een koopadvies te geven en handhaven zodoende een neutraal advies.

Guy Paquot controleert Fingaren c.v.a. die Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. controleert. Samen bezitten ze voortaan 47,60% van de stemrechten van Compagnie du Bois Sauvage. Deze kennisgeving werd ook naar de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) gestuurd. Neutraal advies blijft behoudenDe analisten van Bank Degroof merken op dat er voorlopig geen nieuwe investeringsdossiers zijn ingediend bij Bois Sauvage en alle cash werd aan de aandeelhouders uitgekeerd in 2011 en 2012. De controlestructuur wordt als gevolg van bovenstaand bericht niet geweld. Het overschrijden van de 45% drempel betekent dat de speculatie over een mogelijke take-out in de toekomst zou kunnen toenemen. De analisten van Bank Degroof zien echter geen redenen om een koopadvies te geven en handhaven zodoende een neutraal advies.