Door de Griekse exit te verschuiven in de tijd, raken de beleggers stilaan gewend aan het idee van Griekenland buiten de eurozone en zal de shock minder groot zijn.

De financiële markten zullen de kans krijgen om een werkzaam plan op te stellen wanneer de exit controleerbaar kon worden.

Ook de Europese beurzen hebben weer wat meer hoop gevat, getuige een hogere opening vanmorgen. De Euro Stoxx 50 wint ongeveer een half procent, de BEL 20 doet daar zelfs nog iets bovenop. Anderzijds valt er weinig beweging in de koers van de euro te bespeuren.

Auto-ID-experts Zetes, PEAK en Schmidt presenteren gezamenlijk aanbod voor multinationale supply chain-klanten op nieuwe GUiDE-website

Zetes, PEAK Technologies en Schmidt zijn toonaangevende leveranciers van Auto-ID en supply chain-oplossingen. De drie marktleiders, die respectievelijk operationeel zijn in de EMEA-zone, Noord-Amerika en Azië, bundelden in 2010 hun Auto-ID expertise en uitgebreide netwerken tot GUiDE, een strategische alliantie die multinationale klanten een coherente aanpak biedt voor alle identificatiebehoeften met betrekking tot de toeleveringsketen. De website van de alliantie swww.guide-autoid.com wordt vandaag officieel gelanceerd.

Bedrijven die een globale partner zoeken voor hun supply chain-kwesties kunnen op de site eenvoudig informatie vinden over een groot aantal oplossingen en diensten (waaronder barcode, voice, RFID, printing, ERP integratie en mobiele/draadloze technologieën), evenals een office locator om uit te zoeken welke kantoren van het GUiDE-netwerk het dichtst in de buurt liggen van hun lokale vestigingen. De website bevat tevens links naar de respectieve website van elke partner.

Gebruiksvriendelijke, compatibele oplossingen en vaardigheden

Alain Wirtz, CEO van Zetes: "De samenwerking in het kader van GUiDE beantwoordt aan een behoefte bij klanten in de retail, de logistiek en de productie. Onze klanten zijn in toenemende mate globale bedrijven die we een uitmuntende dienstverlening moeten garanderen, ook buiten Europa."

Door de Griekse exit te verschuiven in de tijd, raken de beleggers stilaan gewend aan het idee van Griekenland buiten de eurozone en zal de shock minder groot zijn. De financiële markten zullen de kans krijgen om een werkzaam plan op te stellen wanneer de exit controleerbaar kon worden. Ook de Europese beurzen hebben weer wat meer hoop gevat, getuige een hogere opening vanmorgen. De Euro Stoxx 50 wint ongeveer een half procent, de BEL 20 doet daar zelfs nog iets bovenop. Anderzijds valt er weinig beweging in de koers van de euro te bespeuren.Auto-ID-experts Zetes, PEAK en Schmidt presenteren gezamenlijk aanbod voor multinationale supply chain-klanten op nieuwe GUiDE-website Zetes, PEAK Technologies en Schmidt zijn toonaangevende leveranciers van Auto-ID en supply chain-oplossingen. De drie marktleiders, die respectievelijk operationeel zijn in de EMEA-zone, Noord-Amerika en Azië, bundelden in 2010 hun Auto-ID expertise en uitgebreide netwerken tot GUiDE, een strategische alliantie die multinationale klanten een coherente aanpak biedt voor alle identificatiebehoeften met betrekking tot de toeleveringsketen. De website van de alliantie swww.guide-autoid.com wordt vandaag officieel gelanceerd. Bedrijven die een globale partner zoeken voor hun supply chain-kwesties kunnen op de site eenvoudig informatie vinden over een groot aantal oplossingen en diensten (waaronder barcode, voice, RFID, printing, ERP integratie en mobiele/draadloze technologieën), evenals een office locator om uit te zoeken welke kantoren van het GUiDE-netwerk het dichtst in de buurt liggen van hun lokale vestigingen. De website bevat tevens links naar de respectieve website van elke partner. Gebruiksvriendelijke, compatibele oplossingen en vaardigheden Alain Wirtz, CEO van Zetes: "De samenwerking in het kader van GUiDE beantwoordt aan een behoefte bij klanten in de retail, de logistiek en de productie. Onze klanten zijn in toenemende mate globale bedrijven die we een uitmuntende dienstverlening moeten garanderen, ook buiten Europa."