De hedge fund manager, hij is de oprichter van Kynikos Associates, kreeg de wind van tevoren toen hij drie jaar geleden voor de eerste keer de alarmklok luidde. Aan het huidige tempo konden de beurskoersen niet blijven stijgen, zo luidde het toen. Chanos is daarna regelmatig terug in de pers opgedoken.

Hij heeft nu heel wat medestanders gekregen en dat is volgens Chanos niet meer dan logisch ook. De zeepbel is nu visueel zo duidelijk zichtbaar dat het geen enkele zin heeft om ze nog te ontkennen. Het is geen kwestie meer van of maar van wanneer ze zal ontploffen.

De hedge fund manager, hij is de oprichter van Kynikos Associates, kreeg de wind van tevoren toen hij drie jaar geleden voor de eerste keer de alarmklok luidde. Aan het huidige tempo konden de beurskoersen niet blijven stijgen, zo luidde het toen. Chanos is daarna regelmatig terug in de pers opgedoken. Hij heeft nu heel wat medestanders gekregen en dat is volgens Chanos niet meer dan logisch ook. De zeepbel is nu visueel zo duidelijk zichtbaar dat het geen enkele zin heeft om ze nog te ontkennen. Het is geen kwestie meer van of maar van wanneer ze zal ontploffen.