Dell wordt overgenomen door een groep privé-investeerders die bereid zijn om 13,65 dollar per aandeel te betalen. Dat is een prijs die niet zo ver boven de huidige koers ligt, zodat er van een aardverschuiving in het koersbeeld van Dell zeker geen sprake is.

Jim O'Neill, Goldman Sachs Asset Management chairman, is van mening dat de correctie van gisteren uiteindelijk alleen maar gezond kan worden genoemd. Hij vindt het geen slecht idee om een deel van de gerealiseerde winsten van de tafel te halen, dit in afwachting van wat komen gaat.

Dell wordt overgenomen door een groep privé-investeerders die bereid zijn om 13,65 dollar per aandeel te betalen. Dat is een prijs die niet zo ver boven de huidige koers ligt, zodat er van een aardverschuiving in het koersbeeld van Dell zeker geen sprake is. Jim O'Neill, Goldman Sachs Asset Management chairman, is van mening dat de correctie van gisteren uiteindelijk alleen maar gezond kan worden genoemd. Hij vindt het geen slecht idee om een deel van de gerealiseerde winsten van de tafel te halen, dit in afwachting van wat komen gaat.