De nettowinst voor het volledige jaar 2009 zal, zoals gemeld, naar schatting meer dan 130 miljoen euro bedragen, exclusief de kapitaalwinst als gevolg van de reeds aangekondigde desinvesteringen afgesloten in het eerste kwartaal 2009.

De update hield volgens ING al rekening met de verlaagde omzetverwachtingen. De beleggers krijgen nog steeds het advies om de aandelen UCB te verkopen.

KBC Securities had de omzetverwachtingen al naar beneden aangepast. De prognoses qua REBITDA en nettowinst zijn conform de eigen guidance van het bedrijf. Het neutraal advies voor UCB blijft gehandhaafd.

De nettowinst voor het volledige jaar 2009 zal, zoals gemeld, naar schatting meer dan 130 miljoen euro bedragen, exclusief de kapitaalwinst als gevolg van de reeds aangekondigde desinvesteringen afgesloten in het eerste kwartaal 2009.De update hield volgens ING al rekening met de verlaagde omzetverwachtingen. De beleggers krijgen nog steeds het advies om de aandelen UCB te verkopen. KBC Securities had de omzetverwachtingen al naar beneden aangepast. De prognoses qua REBITDA en nettowinst zijn conform de eigen guidance van het bedrijf. Het neutraal advies voor UCB blijft gehandhaafd.