Jim O'Neill gelooft daar echter niets van. Als gast van de the 48 Icebreakers Group, die haar 60ste verjaardag vierde, was hij een tijdje te gast in China waar hij zijn ogen goed de kost heeft gegeven. Hij sprak met heel wat politici en economen en was zelfs te gast op de Chinese televisie.

Van zijn bezoek onthield hij dat de onderliggende fundamentals voor de Chinese economie nog steeds gezond zijn, het scenario van een harde landing maakt naar zijn mening geen enkele kans op slagen. De Chinese economie zal blijven groeien, zij het weliswaar aan een iets trager tempo.

Jim O'Neill gelooft daar echter niets van. Als gast van de the 48 Icebreakers Group, die haar 60ste verjaardag vierde, was hij een tijdje te gast in China waar hij zijn ogen goed de kost heeft gegeven. Hij sprak met heel wat politici en economen en was zelfs te gast op de Chinese televisie. Van zijn bezoek onthield hij dat de onderliggende fundamentals voor de Chinese economie nog steeds gezond zijn, het scenario van een harde landing maakt naar zijn mening geen enkele kans op slagen. De Chinese economie zal blijven groeien, zij het weliswaar aan een iets trager tempo.