Vorige week verscheen de jongste editie van het Pain Report, het rapport dat door de bekende Amerikaanse auteur Jonathan Pain wordt uitgegeven. Volgens Pain stappen de beleggers momenteel op grote schaal over van obligaties naar aandelen, een beweging die nog aan snelheid wint.

Pain is dan ook zeer optimisch over de beurzen, er zal nog meer beleggersgeld naar de beurzen vloeien zodat de koersen alleen maar kunnen stijgen. Het beste nieuws is volgens hem dat er nog honderden miljarden dollars de overstap moeten zetten, zodat elke correctie een instapkans biedt.

Sinds de crash van 2007 bevinden de beleggers zich wat aandelen betreft nog steeds in een soort winterslaap, ze hebben de beurs compleet links laten liggen. Pain adviseert dan ook om obligaties te verkopen en aandelen te kopen. Zijn voorkeur gaat uit naar Afrika, Azië en de Verenigde Staten.

Vorige week verscheen de jongste editie van het Pain Report, het rapport dat door de bekende Amerikaanse auteur Jonathan Pain wordt uitgegeven. Volgens Pain stappen de beleggers momenteel op grote schaal over van obligaties naar aandelen, een beweging die nog aan snelheid wint. Pain is dan ook zeer optimisch over de beurzen, er zal nog meer beleggersgeld naar de beurzen vloeien zodat de koersen alleen maar kunnen stijgen. Het beste nieuws is volgens hem dat er nog honderden miljarden dollars de overstap moeten zetten, zodat elke correctie een instapkans biedt. Sinds de crash van 2007 bevinden de beleggers zich wat aandelen betreft nog steeds in een soort winterslaap, ze hebben de beurs compleet links laten liggen. Pain adviseert dan ook om obligaties te verkopen en aandelen te kopen. Zijn voorkeur gaat uit naar Afrika, Azië en de Verenigde Staten.