Bovendien waren ook de verhandelde volumes erg dun, wat te maken had met het feit dat er vandaag op Wall Street vanwege Thanksgiving Day niet wordt gehandeld. Vanuit de Verenigde Staten hoeft er dus niet op impulsen en/of belangrijk nieuws gerekend te worden.

Dat betekent dat ook op de valuta- en grondstoffenmarkten weinig te beleven valt. Morgen is het Black Friday in de VS en traditioneel wordt op de vrijdag na Thanksgiving het seizoen van de eindejaarsverkopen op gang geschoten. Het valt nog af te wachten of dat seizoen een meevaller zal worden.

Bovendien waren ook de verhandelde volumes erg dun, wat te maken had met het feit dat er vandaag op Wall Street vanwege Thanksgiving Day niet wordt gehandeld. Vanuit de Verenigde Staten hoeft er dus niet op impulsen en/of belangrijk nieuws gerekend te worden. Dat betekent dat ook op de valuta- en grondstoffenmarkten weinig te beleven valt. Morgen is het Black Friday in de VS en traditioneel wordt op de vrijdag na Thanksgiving het seizoen van de eindejaarsverkopen op gang geschoten. Het valt nog af te wachten of dat seizoen een meevaller zal worden.