Zowel in Europa als in de Verenigde Staten is ook het resultatenseizoen achter de rug. Deze week komen er weliswaar enkele tientallen bedrijven rapporteren, maar daar is geen enkel bij dat enige naambekendheid geniet.

We zullen dus enkele weken moeten wachten alvorens de cijferstroom weer op gang komt, vanaf de tweede week van juli komt die cijferstroom effectief opnieuw op gang.

We vermelden toch nog de resultaten van Aveva in Londen. Op macro-economisch vlak is het nu uitkijken naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand mei. Deze worden volgende vrijdag gepubliceerd, hoewel vaak de publicatie wordt uitgesteld wanneer een vrijdag op de eerste valt.

Vorm van opluchting op Aziatische beurzen

Op de Aziatische beurzen vond vanmorgen een zekere vorm van ontspanning plaats, bij de beleggers wint de overtuiging veld dat Griekenland uiteindelijk toch in de eurozone zal kunnen blijven.

Van grote bewegingen was echter geen sprake, daarvoor blijft de ondertoon te onzeker. Op de valutamarkten krabbelde de koers van de euro weer wat overeind.

Zowel in Europa als in de Verenigde Staten is ook het resultatenseizoen achter de rug. Deze week komen er weliswaar enkele tientallen bedrijven rapporteren, maar daar is geen enkel bij dat enige naambekendheid geniet. We zullen dus enkele weken moeten wachten alvorens de cijferstroom weer op gang komt, vanaf de tweede week van juli komt die cijferstroom effectief opnieuw op gang. We vermelden toch nog de resultaten van Aveva in Londen. Op macro-economisch vlak is het nu uitkijken naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand mei. Deze worden volgende vrijdag gepubliceerd, hoewel vaak de publicatie wordt uitgesteld wanneer een vrijdag op de eerste valt. Vorm van opluchting op Aziatische beurzen Op de Aziatische beurzen vond vanmorgen een zekere vorm van ontspanning plaats, bij de beleggers wint de overtuiging veld dat Griekenland uiteindelijk toch in de eurozone zal kunnen blijven. Van grote bewegingen was echter geen sprake, daarvoor blijft de ondertoon te onzeker. Op de valutamarkten krabbelde de koers van de euro weer wat overeind.