Hoewel de winst en omzet beide lager uitkwamen dan verwacht, denkt ABN Amro niet dat het aandeel Dell veel hinder zal ondervinden van deze resultaten. Het voorgestelde dividend kwam namelijk wel beter uit dan waar de markt op rekende.

Het concern stelt een dividend voor van USD 0,29 per aandeel. Daarnaast daalde de koers van Dell al meer dan 20% in 2009, dus het meeste negatieve nieuws zit al in het aandeel verwerkt.

Er zijn echter ook weinig aanjagers voor Dell op de korte termijn, te wijten aan de economische crisis. Daarom handhaaft ABN Amro het advies op Houden.

Hoewel de winst en omzet beide lager uitkwamen dan verwacht, denkt ABN Amro niet dat het aandeel Dell veel hinder zal ondervinden van deze resultaten. Het voorgestelde dividend kwam namelijk wel beter uit dan waar de markt op rekende.Het concern stelt een dividend voor van USD 0,29 per aandeel. Daarnaast daalde de koers van Dell al meer dan 20% in 2009, dus het meeste negatieve nieuws zit al in het aandeel verwerkt. Er zijn echter ook weinig aanjagers voor Dell op de korte termijn, te wijten aan de economische crisis. Daarom handhaaft ABN Amro het advies op Houden.