Dat is de mening van Stan Humphries, Chief Economist bij Zillow.com. Humphries denkt dat het overbodige maatregelen zouden zijn wanneer de VS-regering extra inspanningen gaat ondernemen.

De economie bevindt zich nu in een fase dat zowat alle slechte nieuws verteerd is en dat er regelmatig goed nieuws begint door te sijpelen. Die stroom goed nieuws zal in de komende weken alleen maar toenemen.

Uiteindelijk zal ook de arbeidsmarkt zich gaan herstellen, in een volgende fase gevolgd door de vastgoedmarkt. Zodra de vastgoedmarkt is gestabiliseerd - en dus ook de bouwsector - is er opnieuw sprake van 'business as usual'. Het is volgens Humphries slechts een kwestie van tijd worden alvorens het zover zal zijn.

Dat is de mening van Stan Humphries, Chief Economist bij Zillow.com. Humphries denkt dat het overbodige maatregelen zouden zijn wanneer de VS-regering extra inspanningen gaat ondernemen. De economie bevindt zich nu in een fase dat zowat alle slechte nieuws verteerd is en dat er regelmatig goed nieuws begint door te sijpelen. Die stroom goed nieuws zal in de komende weken alleen maar toenemen. Uiteindelijk zal ook de arbeidsmarkt zich gaan herstellen, in een volgende fase gevolgd door de vastgoedmarkt. Zodra de vastgoedmarkt is gestabiliseerd - en dus ook de bouwsector - is er opnieuw sprake van 'business as usual'. Het is volgens Humphries slechts een kwestie van tijd worden alvorens het zover zal zijn.