Bovendien zijn de problemen slechts tijdelijk van de baan, in februari kunnen dezelfde fantomen opnieuw de kop opsteken. Wall Street reageerde gisterenavond positief op het bereiken van het akkoord, maar op de Aziatische beurzen bleven de winsten per saldo beperkt.

Er was dan ook geen sprake van euforie over de Amerikaanse deal op de Europese beurzen. De belangrijkste indices openden iets onder het slotniveau van gisteren, zonder dat er van grote bewegingen sprake was. Op de Brusselse beurs moet GdF Suez wat terrein prijsgeven.

Bovendien zijn de problemen slechts tijdelijk van de baan, in februari kunnen dezelfde fantomen opnieuw de kop opsteken. Wall Street reageerde gisterenavond positief op het bereiken van het akkoord, maar op de Aziatische beurzen bleven de winsten per saldo beperkt. Er was dan ook geen sprake van euforie over de Amerikaanse deal op de Europese beurzen. De belangrijkste indices openden iets onder het slotniveau van gisteren, zonder dat er van grote bewegingen sprake was. Op de Brusselse beurs moet GdF Suez wat terrein prijsgeven.