Dennis Gartman, de uitgever van The Gartman Letter, doet dat alvast niet. Hij vindt een lichte stijging van de lonen in de Verenigde Staten onvoldoende reden om de rente sneller dan verwacht op te trekken. De Amerikaanse centrale bank zal naar zijn verwachting alleszins nog even de kat uit de boom kijken.

Geen enkele reden voor paniek, zo verzekert Gartman ons. De koersen waren iets te ver vooruitgelopen op de economische realiteit en dus was een correctie niet meer dan welkom. Maar Gartman denkt dat het neerwaarts risico beperkt is en maakt van een correctie zelfs gebruik om opnieuw te kopen.

Dennis Gartman, de uitgever van The Gartman Letter, doet dat alvast niet. Hij vindt een lichte stijging van de lonen in de Verenigde Staten onvoldoende reden om de rente sneller dan verwacht op te trekken. De Amerikaanse centrale bank zal naar zijn verwachting alleszins nog even de kat uit de boom kijken. Geen enkele reden voor paniek, zo verzekert Gartman ons. De koersen waren iets te ver vooruitgelopen op de economische realiteit en dus was een correctie niet meer dan welkom. Maar Gartman denkt dat het neerwaarts risico beperkt is en maakt van een correctie zelfs gebruik om opnieuw te kopen.