Maar Ollli Rehn, de Europese Commissaris voor Economische Zaken, laat een heel ander geluid horen dan de Duitse kanselier Angela Merkel. Geen enkel zinnig persoon zou nieuwe sancties tegen Rusland overwegen, die als Fin natuurlijk weet waarover hij spreekt.

Rehn stelt al vast dat de vertragende Russische economie al negatieve gevolgen heeft voor de Finse economie, maar ook op die van andere landen als de Oostenrijkse. Nog meer sancties zou betekenen dat nog meer landen economisch in moeilijkheden zouden raken. Met name Duitsland, Polen en de Baltische staten lopen groot gevaar.

Maar Ollli Rehn, de Europese Commissaris voor Economische Zaken, laat een heel ander geluid horen dan de Duitse kanselier Angela Merkel. Geen enkel zinnig persoon zou nieuwe sancties tegen Rusland overwegen, die als Fin natuurlijk weet waarover hij spreekt. Rehn stelt al vast dat de vertragende Russische economie al negatieve gevolgen heeft voor de Finse economie, maar ook op die van andere landen als de Oostenrijkse. Nog meer sancties zou betekenen dat nog meer landen economisch in moeilijkheden zouden raken. Met name Duitsland, Polen en de Baltische staten lopen groot gevaar.