Dexia merkte op dat de mobiele operator zich genereus opstelde wat de dividenduitkering betreft, maar dat de vooruitzichten er grimmig uitzien. De rating 'reduce' blijft gehandhaafd.

De resultaten van Mobistar waren volgens KBC Securities okay, maar het probleem zit inderdaad bij de guidance wat 2009 betreft. Het advies 'accumulate' blijft gehandhaafd.

Citi Investment Research merkt op dat Mobistar één van de defensieve namen op de Brusselse beurs blijft. Het opwaarts potentieel is echter beperkt, zodat het aandeel slechts een neutraal advies blijft.

Dexia merkte op dat de mobiele operator zich genereus opstelde wat de dividenduitkering betreft, maar dat de vooruitzichten er grimmig uitzien. De rating 'reduce' blijft gehandhaafd. De resultaten van Mobistar waren volgens KBC Securities okay, maar het probleem zit inderdaad bij de guidance wat 2009 betreft. Het advies 'accumulate' blijft gehandhaafd.Citi Investment Research merkt op dat Mobistar één van de defensieve namen op de Brusselse beurs blijft. Het opwaarts potentieel is echter beperkt, zodat het aandeel slechts een neutraal advies blijft.