De Amerikaanse economie is weliswaar aan de beterhand, maar dat betekent nog niet alle macro-economische indicatoren meevallen. Vanmiddag werd bekend dat de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering vorige week zijn gestegen met 16.000.

Het Labor Department maakte bekend dat het totaal aantal jobless claims aangepast voor seizoensgebonden invloeden 357.000 bedroeg, waar op 340.000 was gerekend. Volgende week vrijdag worden in de VS de werkloosheidscijfers voor de maand maart bekendgemaakt.

De Amerikaanse economie is weliswaar aan de beterhand, maar dat betekent nog niet alle macro-economische indicatoren meevallen. Vanmiddag werd bekend dat de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering vorige week zijn gestegen met 16.000. Het Labor Department maakte bekend dat het totaal aantal jobless claims aangepast voor seizoensgebonden invloeden 357.000 bedroeg, waar op 340.000 was gerekend. Volgende week vrijdag worden in de VS de werkloosheidscijfers voor de maand maart bekendgemaakt.