In CNBC's "Squawk on the Street" verklaarde Doll dat een verder herstel van de Amerikaanse economie de dollar zal blijven ondersteunen, waardoor goud weinig of niets zal doen. Er is momenteel geen duidelijke trend zichtbaar bij het goud, de goudprijs zal blijven stijgen.

Van inflatiegevaar is voorlopig geen sprake, als gevolg van de Cyprus-crisis is zelfs het deflatiegevaar opnieuw toegenomen. Ook in andere delen van de wereld is de economie te zwak om de inflatie vrije doorgang te geven. Doll wijst er bovendien op dat ook de rente overal laag blijft.

In CNBC's "Squawk on the Street" verklaarde Doll dat een verder herstel van de Amerikaanse economie de dollar zal blijven ondersteunen, waardoor goud weinig of niets zal doen. Er is momenteel geen duidelijke trend zichtbaar bij het goud, de goudprijs zal blijven stijgen. Van inflatiegevaar is voorlopig geen sprake, als gevolg van de Cyprus-crisis is zelfs het deflatiegevaar opnieuw toegenomen. Ook in andere delen van de wereld is de economie te zwak om de inflatie vrije doorgang te geven. Doll wijst er bovendien op dat ook de rente overal laag blijft.