Euro valt terug richting 1,365 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3657 dollar betaald, of bijna een kwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,628%, of ruim 2,50% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1326 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 104 dollar betaald of ruim een vol procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug richting 1,365 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3657 dollar betaald, of bijna een kwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,628%, of ruim 2,50% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1326 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 104 dollar betaald of ruim een vol procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.