De beleggers wachten nog steeds op een gunstige afloop van onderhandelingen betreffende de fiscale klip.

De verkopen van de al bestaande huizen zijn in de Verenigde Staten in november gestegen tot het hoogste niveau in drie jaar, dit onder invloed van een toename van het aantal jobs en van superlage rentevoeten op woonkredieten. De National Association of Realtors meldde een stijging van de verkopen met 5,90%.

Op jaarbasis kwam het aantal verkochte huizen vorige maand uit op 5,04 miljoen, ten opzichte van 4,76 miljoen in oktober Het november-cijfer was het hoogste in vijf jaar.

Het aanbod aan nieuwe huizen was bovendien het laagste sinds 1963. Veel mensen die bij vrienden of familie hebben gewoond, zijn op zoek naar een eigen woning.

De beleggers wachten nog steeds op een gunstige afloop van onderhandelingen betreffende de fiscale klip. De verkopen van de al bestaande huizen zijn in de Verenigde Staten in november gestegen tot het hoogste niveau in drie jaar, dit onder invloed van een toename van het aantal jobs en van superlage rentevoeten op woonkredieten. De National Association of Realtors meldde een stijging van de verkopen met 5,90%. Op jaarbasis kwam het aantal verkochte huizen vorige maand uit op 5,04 miljoen, ten opzichte van 4,76 miljoen in oktober Het november-cijfer was het hoogste in vijf jaar. Het aanbod aan nieuwe huizen was bovendien het laagste sinds 1963. Veel mensen die bij vrienden of familie hebben gewoond, zijn op zoek naar een eigen woning.