Euro valt terug onder 1,295 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder druk staan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2941 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,75%, of zowat 4% onder het slotniveau van gisteren.

Goud weer wat goedkoper, olieprijs maakt pas op de plaats

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1711,30 dollar betaald, of bijna 2 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers op donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,295 dollarOp de valutamarkten blijft de koers van de euro onder druk staan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2941 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,75%, of zowat 4% onder het slotniveau van gisteren. Goud weer wat goedkoper, olieprijs maakt pas op de plaatsVoor een troy ounce goud werd vanavond 1711,30 dollar betaald, of bijna 2 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers op donderdagavond.