Euro rondt kaap van 1,25 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro gezocht, de koers maakte in de loop van de sessie nogmaals een sprongetje voorwaarts. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2516 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,719%, of een daling met bijna 5% tegenover de slotkoers van dinsdag.

Goud weer duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1656,30 dollar betaald, of bijna een procent meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 96,50 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het slot van dinsdag.

Euro rondt kaap van 1,25 dollar Op de valutamarkten bleef de euro gezocht, de koers maakte in de loop van de sessie nogmaals een sprongetje voorwaarts. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2516 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,719%, of een daling met bijna 5% tegenover de slotkoers van dinsdag. Goud weer duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1656,30 dollar betaald, of bijna een procent meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 96,50 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het slot van dinsdag.