Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer vooruitgang boeken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3620 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,843%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs nauwelijks hoger, olieprijs eveneens stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, of fracties van een procent boven het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) kwam eveneens nauwelijks van plaats, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 94 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer vooruitgang boeken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3620 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,843%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs nauwelijks hoger, olieprijs eveneens stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, of fracties van een procent boven het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) kwam eveneens nauwelijks van plaats, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 94 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.