Euro valt terug onder 1,36 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3576 dollar betaald, of bijna half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,993%, of zowat bijna 2% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs moet meer wijken, olieprijs blijft onder druk staan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog ruim 92,50 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,36 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3576 dollar betaald, of bijna half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,993%, of zowat bijna 2% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs moet meer wijken, olieprijs blijft onder druk staan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog ruim 92,50 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.