Euro stijgt richting 1,31 dollar

Op de valutamarkten krabbelde de euro opnieuw recht, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2891 dollar betaald, of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,68%, of bijna 2% meer als het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie opnieuw duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 106 dollar betaald of 2,50% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stijgt richting 1,31 dollar Op de valutamarkten krabbelde de euro opnieuw recht, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2891 dollar betaald, of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,68%, of bijna 2% meer als het slotniveau van dinsdag. Goud en olie opnieuw duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 106 dollar betaald of 2,50% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.