De S&P 500 is tot dusver dit jaar met 6,50% gestegen, wat een meer dan behoorlijke prestatie mag worden genoemd. Daarmee bevindt de index zich ongeveer 3% onder het recordniveau dat in oktober 2007 werd bereikt. Sinds maart 2009 is de index ruimschoots verdubbeld.

Diane Jaffee, group managing director U.S. equities bij TCW Group Inc, houdt rekening met een correctie in de index die 5 tot 7% zou bedragen.

Dat verklaart de lage verhandelde volumes, veel beleggers wachten op die correctie alvorens terug in de markt te stappen.

De S&P 500 is tot dusver dit jaar met 6,50% gestegen, wat een meer dan behoorlijke prestatie mag worden genoemd. Daarmee bevindt de index zich ongeveer 3% onder het recordniveau dat in oktober 2007 werd bereikt. Sinds maart 2009 is de index ruimschoots verdubbeld. Diane Jaffee, group managing director U.S. equities bij TCW Group Inc, houdt rekening met een correctie in de index die 5 tot 7% zou bedragen. Dat verklaart de lage verhandelde volumes, veel beleggers wachten op die correctie alvorens terug in de markt te stappen.