McDonald's maakte bekend dat de vergelijkbare verkopen (winkels langer dan een jaar open) in februari met 4,20% zijn gestegen. De fastfoodketen presteerde opnieuw zwak in de Verenigde Staten, wat onder andere te wijten was aan het slechte winterweer.

Die zwakte werd echter gecompenseerd door betere prestaties op de groeimarkten. Vooral in China, Japan en Australië deed de fastfoodketen goede zaken.

De verkopen in zowel Europa als de Verenigde Staten kwamen echter onder de verwachtingen van Oppenheimer-analist Matthew DiFrisco.

McDonald's maakte bekend dat de vergelijkbare verkopen (winkels langer dan een jaar open) in februari met 4,20% zijn gestegen. De fastfoodketen presteerde opnieuw zwak in de Verenigde Staten, wat onder andere te wijten was aan het slechte winterweer. Die zwakte werd echter gecompenseerd door betere prestaties op de groeimarkten. Vooral in China, Japan en Australië deed de fastfoodketen goede zaken. De verkopen in zowel Europa als de Verenigde Staten kwamen echter onder de verwachtingen van Oppenheimer-analist Matthew DiFrisco.